STAAN EN OPVALLEN……

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de bedrijfsnaam en website Sana Natura heb gekregen. Na het behalen van mijn benodigde diploma’s zou ik naast natuurgeneeskundig aromatherapeut ook ondernemer worden, want ik wil uiteindelijk een goed lopende praktijk. Maar ja, ondernemen had ik nog nooit gedaan……

“Ondernemen is niet alleen vallen en opstaan, maar ook staan en opvallen”

Deze zin uit de masterclass “Hoe begin ik mijn eigen praktijk” is mij altijd bijgebleven. Vallen en opstaan is mij wel bekend; staan en opvallen is een ander verhaal. Met liever op de achtergrond blijven wordt je niet gevonden, dus ik moest daarmee echt aan de bak. Ik besloot mijzelf een marketing coachtraject cadeau te doen. In een kleine groep “lotgenoten” en onder bezielende leiding bouw ik aan het fundament van Sana Natura. Met als resultaat dat ik uit mijn comfortzone stap; ik heb mijn specialisatie geformuleerd, doe dingen die ik normaal uit de weg zou gaan (een professionele fotoshoot) en heb inmiddels mijn website in de lucht, hoewel deze nog niet helemaal af is. Sana Natura kan gevonden worden!

Maar gevonden worden is geen passieve actie, ik zal er voor aan het werk moeten.  Ik ga vanaf nu wekelijks een blog plaatsen, waarin ik waardevolle informatie deel. Op donderdag 4 februari, Wereldkankerdag, vertel ik waarom ik voor mijn specialisatie heb gekozen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *