NATUURLIJKE HUIDVERZORGING VOOR MENSEN MET DE DIAGNOSE KANKER

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor leefstijl, natuurlijke producten en gezonde voeding. Hiermee wordt getracht de gezondheid van mensen op een laagdrempelige manier te bevorderen. Dat gezond eten en voldoende bewegen je gezondheid bevordert weet iedereen. Dat je je lijf een plezier doet met natuurlijke verzorgingsproducten is minder vanzelfsprekend! Wetenschappelijk is aangetoond dat van wat je op je huid smeert 10% wordt opgenomen door je huid, waarna het door je hele lichaam verspreid en uiteindelijk (in het meest gunstige geval) wordt afgebroken en afgescheiden door lever en nieren.

Veel mensen met de diagnose kanker ondergaan zware behandelingen. Dit is een onvermijdelijke aanslag op je lichaam. Ook de huid kan hieronder te lijden hebben en een goede huidzorg is dus echt noodzakelijk. Omdat je lichaam al te maken heeft met pittige behandelingen en/of zware reguliere medicatie is het beter om natuurlijke huidverzorgingsproducten te gebruiken met zo weinig mogelijk ingrediënten. Het liefst ook nog biologisch! En die zijn in een winkel amper te vinden. Dé oplossing voor dit probleem is het zelf maken van een goede crème of lotion met 100% natuurlijke en eventueel biologische grondstoffen. Door kleine hoeveelheden te maken en het op een juiste manier bewaren, voorkom je schimmelvorming en bederf.

Sana Natura verzorgt ook workshops waarin je leert hoe je zelf natuurlijke verzorgingsproducten kan maken. In kleine groepjes maak je zelf (met louter natuurlijke, pure grondstoffen) de mooiste verzorgingsproducten! Je krijgt de receptenreader mee naar huis zodat je thuis ook aan de slag kan. Er staat een workshopagenda op de website www.sananatura.nl, maar als je een ander thema wil en je hebt een groepje van 4 personen dan organiseren we een workshop op maat. Meer informatie of aanmelden kan via [email protected].

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *